Aux terrasses des cafés, dans les transports en communs et supermarchés, c’est l’ennui total. Que des pantalons, et les rares collants sont noirs. Alors sans se faire prier, en 2012, la Gambettes file un bon coup de pied dans ce monde conformiste aux mailles opaques serrées et vous envoie la toute première Box de collants canons et recyclés. Aujourd’hui, ça fait 10 ans. Joyeux annilegsaire à nous, à vous !

FOREVER NOT BORING

IK DRING VOOR
IK DRING VOOR
HOP IN M'N MANDJE!

2 panty's

+ een verrassing

De decembercollectie van Gambettes verdwijnt elk jaar als sneeuw voor de zon, *poef*, nog sneller dan het licht. Deze must-have collectie is altijd binnen een paar minuten uitverkocht. Maar geen stress, want jij hoeft de strijd om deze Box gelukkig niet aan te gaan:

Ontdek nu als eerste de limited edition Gambettes x Chantelle collab*.

Het bijzondere aan deze collab? Hij sluit met shine het jaar 2022 af. En sparkles, glitter & glam, dat vind je in de Box van december. We hebben samen met het Franse lingeriemerk Chantelle 2 party panty's ontworpen: eentje met kant en de andere met een zilveren randje. Dus reken maar op veel glitters dit jaar tijdens Oud & Nieuw!


En dan hebben we ook nog een fluwelen verrassing in de Box gestopt, dat is ons kerstcadeautje voor jou!*onder voorbehoud van beschikbare voorraden.

ONZE COLLAB

NO BORING THIGHT !