Aux terrasses des cafés, dans les transports en communs et supermarchés, c’est l’ennui total. Que des pantalons, et les rares collants sont noirs. Alors sans se faire prier, en 2012, la Gambettes file un bon coup de pied dans ce monde conformiste aux mailles opaques serrées et vous envoie la toute première Box de collants canons et recyclés. Aujourd’hui, ça fait 10 ans. Joyeux annilegsaire à nous, à vous !

FOREVER NOT BORING

Deze lente heb je een date met onze ultra stylish dunne panty's. Doei jeans! Ben je benieuwd wat we deze lente voor je in petto hebben? En wat je in juni met onze zomercollectie te wachten staat? Ga maar bij de ventilator zitten, want de zomer van Gambettes wordt hot!

ADeze lente heb je een date met onze ultra stylish dunne panty's. Doei jeans!Ben je benieuwd wat we deze lente voor je in petto hebben? En wat je in juni met onze zomercollectie te wachten staat? Ga maar bij de ventilator zitten, want de zomer van Gambettes wordt hot!

Exclusief bij Gambettes: deze maand krijg je naast een unieke panty ook hippe sokjes in je Box, top voor de eerste échte zonnige dagen.

Ik ga op vakantie en ik neem mee... de Summer Collection van Gambettes met daarin 3 must-have items voor een stylish zomer én een exclusieve accessoire die nog nooit eerder in een Box heeft gezeten! Take us on a vacay!

Zomercollectie 2020 en 2022

I WANT ALL 3
NICE TO MEET YOU

to run the world.

Exclusief bij Gambettes: deze maand krijg je naast een unieke panty ook hippe sokjes in je Box, top voor de eerste échte zonnige dagen.

Take us to vacay!

Ik ga op vakantie en ik neem mee... de Summer Collection van Gambettes met daarin 3 must-have items voor een stylish zomer én een exclusieve accessoire die nog nooit eerder in een Box heeft gezeten!

Mei

Zomer

Socks that don’t suck! - precies.


Je hebt een

date!

Kun je een geheimpje bewaren? Het schijnt dat we de comeback van de panty in september vieren met een bedrukte sjaal in collab met een bekend modemerk... niet verder vertellen hè?

September

Collectie september 2022

Socks that don’t suck! - precies.

Kun je een geheimpje bewaren? Het schijnt dat we de comeback van de panty in september vieren met een bedrukte sjaal in collab met een bekend modemerk...

iet verder vertellen hè?

Mei

Zomer

September

Collectie zomer 2020 en 202)

Collectie september 2022

HELLO MAY

BOXEN

Zomerrok 2022