Good to know

Is Gambettes voor jou echt alleen maar panty's en laat je de zomerkleding liever aan je voorbij gaan? Met een druk op de knop kun je de zomer overslaan en je abonnement pauzeren, zien we elkaar in september weer.

Het is tijd voor ijsjes, zonnebrillen, ijsklontjes in je frisdrank, zandkastelen, stranddagen en parasollen... en het is vooral tijd voor Gambettes om op zomertijd over te gaan.

Gambettes Box zorgt ervoor dat je er 365 dagen per jaar op je best uitziet, come rain or shine. Dat betekent panty's van september tot mei, en ultiem stijlvolle, one of a kind zomerkleding in de zomermaanden. Denk het perfecte zachte throw-on jurkje, een shortje waar niet iedereen in loopt, een zomers accessoire... En dat alles gemaakt van eco-friendly materialen.

Wat je kunt verwachten? Scrol snel verder!

Je zomergarderobe neemt de kleuren van de zee aan met 2 outfits én een accessoire die je in onze dubbele (juni+juli in één Box) zomerbox vindt.

Onze inspiratie? Zwemmen of pootje baden, blauwgroen aan de horizon en een schijfje sinaasappel aan de rand van je glas.

In samenwerking met? Een prêt-à-porter-merk en een accessoiremerk van Franse bodem hebben geholpen om de perfecte outfit en een verrassing te creëren om van te smelten zo heet.

Klaar om richting côte d’Azur te vertrekken?

De laatste outfit van de zomer arriveert in augustus, met de perfecte look om je benen in stijl van de laatste zomerdagen naar het nieuwe seizoen te helpen.

Onze inspiratie? Een explosie van kleuren die om zomer schreeuwt. Kleine blauwe huisjes, roze drankjes, het geel van citroenen...

In samenwerking met? Een Frans lingeriemerk voor een dreamy én comfy touch. Zonder ook maar een greintje stijl uit het oog te verliezen.

Klaar voor een zomer vol kleur?

Je zomergarderobe neemt de kleuren van de zee aan met 2 outfits én een accessoire die je in onze dubbele (juni+juli in één Box) zomerbox vindt.


De laatste outfit van de zomer arriveert in augustus, met de perfecte look voor de laatste zomerdagen.Gambettes Box zorgt ervoor dat je er 365 dagen per jaar op je best uitziet, come rain or shine. Dat betekent panty's van september tot mei, en ultiem stijlvolle, one of a kind zomerkleding in de zomermaanden.

Denk het perfecte zachte throw-on jurkje, een shortje waar niet iedereen in loopt, een zomers accessoire... En dat alles gemaakt van eco-friendly materialen.Wat je kunt verwachten? Scrol snel verder!

Vragen over de zomerbox?

In onze FAQ vind je de antwoorden.