Want wie zegt dat je niet stylish kunt zijn als 't koud is?

Het pantyseizoen is in volle gang en in november beginnen we 't toch wel een beetje koud te krijgen. Maar geen zorgen, want met Gambettes ga jij muy caliente de winter tegemoet, no problemo! Want wie zegt dat je niet stylish kunt zijn als 't koud is? Bij Gambettes bewijzen we het tegendeel met het geweldige fashion duo in de Box van november. De heetste looks, zelfs als 't vriest.

Ons geheim? Outfits met heel veel laagjes, voor die layered november look.

Met het dalen van de temperatuur krijgen we steeds meer zin in cosy outfits waar we niet in hoeven te rillen. En dat die winterse layered looks ook heel stylish kunnen zijn, laten we je deze maand zien. Laagjes, laagjes, laagjes baby!

In de Box van november vind je hét fashion duo voor de komende wintermaanden:


- CHILL(ED) TO THE BONE heeft een geweldig opengewerkt motiefje dat al jouw basic outfits van een vleugje fashion voorziet, en


- FIRED UP is je nieuwe bestie in koude dagen. Deze stylish opaque panty van 60D is niet alleen lekker warm, maar heeft ook nog n's een shaping effect!


Dit fashion duo past bij al je coole winterse looks, maar houdt jou gegarandeerd boven 't vriespunt. Dus grijp die Box van november voor maar €13,20 zolang 'ie nog verkrijgbaar is.