2021 wordt het jaar van liefde. Liefde voor jezelf, en liefde voor onze planeet, want jullie kunnen alle twee wel wat extra TLC gebruiken. Laat je benen zien in cosy panty’s, prachtige jurkjes en kleurrijke rokjes, maar kies voor milieuvriendelijke merken. We hebben je verlanglijstje alvast voor je samengesteld.

Koud is het wel, en dat blijft het voorlopig nog wel even, dus januari is de uitgerekende maand voor cosy breisels en laagjes.


Voeg een vleugje lichtroze, een kleurrijk accessoire en een panty à la Parisienne toe voor een instant moodlift.

DE BOX VAN JANUARI BESTELLEN

Easy does it.


Wat is er beter dan een meteen-klaar jurkje waar je alleen nog maar wat accessoires bij hoeft te bedenken, basic enkellaarsjes, en een paar gerecyclede, extra cosy, extra warme en shaping panty’s van Gambettes?

Juist, niks.

DE BOX VAN JANUARI BESTELLEN

En in de categorie mood-boost.


Vergeet niet om deze maand kleur te dragen. Die grijze luchten zijn al deprimerend genoeg, je kunt met je outfit gewoon alvast doen alsof het lente is met felgroen, blauw en printjes die perfect samen gaan met een paar sneakers en panty met motief.

DE BOX VAN JANUARI BESTELLEN
DE BOX VAN JANUARI BESTELLEN

In januari houd je je benen warm met de panty Bed Girl, met een motiefje à la Parisienne zoals alleen Gambettes dat kan, en de panty Flemme Fatale, de ultieme shaping panty, verstevigd rond je buik maar mega comfortabel.