Aux terrasses des cafés, dans les transports en communs et supermarchés, c’est l’ennui total. Que des pantalons, et les rares collants sont noirs. Alors sans se faire prier, en 2012, la Gambettes file un bon coup de pied dans ce monde conformiste aux mailles opaques serrées et vous envoie la toute première Box de collants canons et recyclés. Aujourd’hui, ça fait 10 ans. Joyeux annilegsaire à nous, à vous !

FOREVER NOT BORING

Cosignée avec RESAP PARIS, les deux collants du mois sont dessinés à Paris et fabriqués en Italie à partir de fils recyclés, comme d’hab’ !

Gambettes Box is een abonnement waarbij je 2 panty's per maand ontvangt en dat je ten alle tijden op kunt zeggen, de bezorging is inbegrepen in de prijs.Of je nu dol bent op hippe patroon-, kleur- of sequined panty's, of juist op klassieke panty's met stippen of strepen, laat onze panty's elke maand bij jou thuis bezorgen! Ons maandabonnement is voor jou gemaakt: onze panty's variëren van de lichtste (20D) tot de meest ondoorzichtige (90D) en zijn verkrijgbaar in de maten (S, M, L en XL).

Ze zitten super lekker en als kers op de taart: zijn ze designed in Paris, made in Italy. Soms gaan we voor toffe exclusieve collabs : zo hebben we al met Princesse Tam.Tam, Tara Jarmon en Laure de Sagazan unieke designs ontworpen.Maar Gambettes Box is veel meer dan alleen een abonnement op panty's, zo hebben we ook cadeau-abonnementen, exclusieve specials zoals Cervin, tote-bags en andere limited edition producten.

QUI SOMMES-NOUS ?

Image Image Image Image Image Image

Het Gambettes Again programma zorgt voor het besparen van 26.35 ton CO2

Gambettes Box werkt op basis van een maandelijks abonnement. Hierdoor kunnen wij met grote nauwkeurigheid de vraag naar ons product inschatten.

Maar dit model is niet perfect, en soms blijven er wat parels over. Daarom lanceerden we in november 2022 Gambettes Again, een programma dat nieuw leven blaast in onze archieven.


Als het om de planeet gaat, is het altijd de moeite waard om dat beetje extra te geven. We vermijden overproductie door eerst onze voorraad panty's beschikbaar te stellen. Bestel deze prachtige box uit ons archief en consumeer verantwoord.

Elk jaar meet een externe instantie onze impact op het milieu. Ze houden rekening met aankopen, grondstoffen, verzending en afval. Conclusie: Onze CO2-uitstoot is tussen 2019 en 2022 met 74% verminderd. Niet slecht toch?
Het Gambettes Again-programma heeft ons geholpen onze ecologische voetafdruk van 26,35 ton CO2% te verkleinen, terwijl de kwaliteit en comfort van onze panty's voorop bleef staan.

Neem nu een abonnement en zeg op wanneer je wilt.

JOIN GAMBETTES

Gambettes Box is een abonnement waarbij je 2 panty's per maand ontvangt en dat je ten alle tijden op kunt zeggen, de bezorging is inbegrepen in de prijs.Of je nu dol bent op hippe patroon-, kleur- of sequined panty's, of juist op klassieke panty's met stippen of strepen, laat onze panty's elke maand bij jou thuis bezorgen! Ons maandabonnement is voor jou gemaakt: onze panty's variëren van de lichtste (20D) tot de meest ondoorzichtige (90D) en zijn verkrijgbaar in de maten (S, M, L en XL). Ze zitten super lekker en als kers op de taart: zijn ze designed in Paris, made in Italy. Soms gaan we voor toffe exclusieve collabs : zo hebben we al met Princesse Tam.Tam, Tara Jarmon en Laure de Sagazan unieke designs ontworpen.Maar Gambettes Box is veel meer dan alleen een abonnement op panty's, zo hebben we ook cadeau-abonnementen, exclusieve specials zoals Cervin, tote-bags en andere limited edition producten.

SHOP RESPONSIBILY
WANT TO KNOW MORE
JOIN GAMBETTES
SHOP RESPONSIBLY
KOOP NU


Dus, welke panty's kun je verwachten als je de box van november bestelt?

• Een revisited polkadot-panty zoals alleen Gambettes ze ontwerpt, nu al een bestseller.

• Een stylish panty met een visgraatmotiefje, subtiel en heel fashionable.


Wees er snel bij, want het is uiteraard limited edition!


-74%
CO2


ton CO2
uitstoot

-26.35

Gambettes Box werkt op basis van een maandelijks abonnement. Hierdoor kunnen wij met grote nauwkeurigheid de vraag naar ons product inschatten.Maar dit model is niet perfect, en soms blijven er wat parels over. Daarom lanceerden we in november 2022 Gambettes Again, een programma dat nieuw leven blaast in onze archieven. Als het om de planeet gaat, is het altijd de moeite waard om dat beetje extra te geven. We vermijden overproductie door eerst onze voorraad panty's beschikbaar te stellen. Bestel nu deze prachtige box uit ons archief:

Dus, welke panty's kun je verwachten als je de box van november bestelt?

• Een revisited polkadot-panty zoals alleen Gambettes ze ontwerpt.

• Een stylish panty met een visgraatmotiefje, subtiel en heel fashionable.

Wees er snel bij, want het is uiteraard limited edition!

Elk jaar meet een externe instantie onze impact op het milieu. Ze houden rekening met aankopen, grondstoffen, verzending en afval. Conclusie: Onze CO2-uitstoot is tussen 2019 en 2022 met 74% verminderd. Niet slecht toch?Het Gambettes Againprogramma heeft ons geholpen onze ecologische voetafdruk van 26,35 ton CO2% te verkleinen, terwijl de kwaliteit en comfort van onze panty's voorop bleef staan. Neem nu een abonnement en zeg op wanneer je wilt.

-74%
CO2

Image